Partytält, Marknadstält, Depåtält
Snabbtält för alla tillfällen

Beachflaggor i 7 olika utföranden för event, utanför butiker, som mötesplats och många andra användningsområden.

Beachflaggor

Beachflaggor - Nar du vill synas!

Beachflaggor blir alltmer populära & används till event, utanför butiker, som samlingsplats. -Ja i stort sett överallt där man vill få fram ett budskap, marknadsföra sin produkt eller skylta med sin verksamhet.

Vi importerar 7 olika sorters beachflaggor i 5 olika storlekar med hög kvalitet till ett av Sveriges allra bästa priser. Flaggorna kan med fördel monteras på ZP & XP tälten med våra speciella fästen.

Beachflaggor är enkla att sätta upp och ger bra synlighet för ditt budskap.
Funktion: Enkel montering med medföljande skruv eller andra tillvalsfötter.
Monteringstid: ca 2 minuter.
Fördelar: Kan användas på alla underlag, monteras snabbt och är lätt att ta med sig.

Beachflaggor levereras med

Beachflaggor
-Mast
-Flagga
-Väska
-Markskruv

Utförande

När du beställer en beachflagga av oss ingår en flagga med valfritt tryck, mast, väska & markskruv. Som tillbehör har vi olika sorters förankring, klicka på tillbehörsknappen för att se mer.

Trycket görs på valfri sida av flaggan med genomtryck som ger ett nästan hundraprocentigt tryck på baksidan i spegelvänt utförande. Detta är det allra vanligaste utförandet. Vill du ha rättvänt tryck på båda sidor kontakta oss för offert på flagga med dubbel duk.

Beachflaggan består av en 110 gr. polyesterväv med fållad bakkant och stark mastficka i svart. Masterna kombineras av delar i solid glasfiber, glasfiberrör och aluminiumrör beroende på flaggtyp och storlek. Optimerade för rätt kombination av form, flexibilitet och styrka.

Du kan beställa antingen genom vår webshop eller genom att kontakta oss över telefon & mail.

Vill du göra layouten själv, gå in i webshopen och välj modell & storlek. I rutan för vald flagga finns en länk till rätt layoutmall. Följ anvisningarna i mallen och designa ditt eget original. Det skickar du in i samband med beställningen till info@taltsport.se och märker med ditt kundnamn.

Vill du ha hjälp med designen kostar det 300:-/färdig design. Om man t.ex. beställer 4 flaggor med 2 olika budskap så blir styckpriset baserat på 4 flaggor + 2 ggr. 300:- Vi ändrar din layouter tills du blir nöjd utan extra kostnad.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.