Partytält, Marknadstält, Depåtält
Snabbtält för alla tillfällen

Arbetstältsguide

Arbetstält

Hjälp att välja:

För att underlätta ditt val av LP-Tent arbetstält har vi tagit fram en del saker som är bra att tänka på, Inspirationsbilder på vad andra kunder har valt samt en kort sammanfattning av de olika seriernas egenskaper. Alla våra arbetstält har samma grundkonstruktion som innebär extremt enkel och snabb installation. På bara ett par minuter är du redo att börja jobba oavsett väder.

STORLEK

Skall man ha plats för att stå skyddat och såga eller förvara brädor & skivor så är 3x6 meter rätt storlek. För arbeten med mindre krav på yta och större krav på att tältet enkelt flyttas runt har vi 3x3 och 3x4,5 meter. Vill man ha en stor tält-yta kan man enkelt koppla ihop 2 st. 3x4,5 tält till en öppen yta på 6x4,5 meter.

VILKEN SERIE

ECO: Ett väldigt prisvärt tält för lätt till måttlig användning. Upp till 12 m/s. (stål)

SPO: Populär serie i mellanklassen. Upp till 14 m/s. (alu)

XP: Ett riktigt proffstält, för intensiv användning. Upp till 23 m/s. (alu)

ZP: För de största storlekarna och längre uppställningstider. Upp till 24 m/s. (alu)

TILLBEHÖR

Väggar köps separat i valfritt antal och utförande.
I tältpaketen ingår spännlinor och spett. Vi rekommenderar att spetten används för fixering av benen i sidled och inte som enda förankring då de kan ryckas upp beroende på underlag. Som tillbehör finns fotplattor och vattenvikter vilka lämpar sig bra för hårda underlag. Har du fasta punkter som t.ex. en servicebil kan du förankra spännlinorna i den alt. använda vattendunkar eller andra vikter.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.