Partytält, Marknadstält, Depåtält
Snabbtält för alla tillfällen

Tältsport är generalagent för LP Tent snabbtält i Sverige vilka vi anser är den bästa produktserien snabbtält som finns på marknaden i Sverige.

Om Tentarp

Historia
Tentarps historia startade under namnet Tältsport AB i april 2010.
Då drog Mikael Ljung igång företaget efter att ha jobbat med pvc-täckningar i närmare 20 år.

Under 2010 etablerade vi oss framgångsrikt på den svenska marknaden och är sedan dess en erkänd leverantör av kvalitetstält från LP-tent. Vårt främsta kännetecken är omsorgen om våra kunder som alltid skall få snabb och personlig service vid allt från förfrågningar till reparationer.

Nöjda kunder är också den bästa marknadsföringen och det som gör vårt jobb så roligt.
Tentarp säljer och servar LP Tents produkter i Sverige. I sortimentet har vi Snabbtält, Airtent, Luftbågar, beachflaggor mm. Största produkten är Snabbtält vilka används som bl.a. Partytält, Depåtält, Eventtält, Utställningstält, Marknadstält, Arbetstält och finns i 5 olika serier. Dessa förses ofta med reklam för föreningen, företaget eller märket man vill visa upp. Under dec-jan 2016-17 flyttade vi till nya större lokaler. Med 6 meters takhöjd finns det gott om plats för vårt växande sortiment. Vi gör allt vi kan för att lösa dina behov snabbt, med hög kvalitet och till rätt pris.

Nyheter under 2019:
Vi har en helt ny webshop som blev klar i början på 2019. Under året kommer även den här hemsidan ersättas med en helt ny och modern sida. Tills att den blir klar omdirigeras man direkt till nya webshopen (tentarp.se) när man trycker på något i sortimentet på den här hemsidan. Detta för att kunna ge 100% uppdaterad information om produkten.

Välkommen till oss på Tentarp!

Öppettider:
Vardagar 07.00 – 16.00

Mikael Ljung, VD Tentarp

TENTARP AB

Postadress:
Ruggebergsvägen 8
423 54 TORSLANDA

Besöksadress:
Bultgatan 13B
442 40 KUNGÄLV

Org.nr. 556802-7717

Tel. 031-380 11 00
e-post: info@tentarp.se
Hemsida: www.lptent.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.