Partytält, Marknadstält, Depåtält
Snabbtält för alla tillfällen

Tältsport är generalagent för LP Tent snabbtält i Sverige vilka vi anser är den bästa produktserien snabbtält som finns på marknaden i Sverige.

Om Tentarp

Historia
Tentarps historia startade under namnet Tältsport AB i april 2010
Då drog Mikael Ljung igång företaget efter att ha jobbat med pvc-täckningar i närmare 20 år.

Under 2010 etablerade vi oss framgångsrikt på den svenska marknaden och sedan dess har vi växt stadigt varje år.
Det är möjligt genom att många nya kunder väljer oss som leverantör men även tack vare att nöjda kunder kommer tillbaka och handlar igen.
Nöjda kunder är också den bästa marknadsföringen och det som gör vårt jobb så roligt.

Verksamheten

Tentarp säljer och servar LP Tents produkter i Sverige. I sortimentet har vi Snabbtält, Stjärntält, Airtent, Luftbågar, Uppblåsbara möbler och Beachflaggor.

Största produkten är Snabbtält vilka används som bl.a. Partytält, Depåtält, Eventtält, Utställningstält, Marknadstält, Arbetstält och finns i 5 olika serier. Dessa förses ofta med reklam för föreningen, företaget eller märket man vill visa upp. Under dec-jan 2016-17 flyttar vi till nya större lokaler. Med 6 meters takhöjd finns det gott om plats för vårt växande sortiment. Vi gör allt vi kan för att lösa dina behov snabbt, med hög kvalitet och till rätt pris. Vi tillverkar även pvc-täckningar av olika slag, dessa produkter har vi på hemsidan www.tentarp.se (blir klar i januari 2017)

Nyheter under 2017:
Tältsport har bytt namn till Tentarp och kommer inom tältdelen av verksamheten profilera sig som Lptent Sverige. Tentarp AB är fortfarande generalagent för Lptent precis som tidigare men kommer inte synas som namn på hemsida mm. Under 2017 kommer en helt ny hemsida som man kan tjuvtitta på genom att gå in på lptent.fr. Vi jobbar för fullt på den svenska sidan. Vi har också en microsite för våra uppblåsbara produkter: www.airtentsweden.se.

Vision

Vårt mål är att bli störst i landet inom snabbtält.

Det skall vi lyckas med genom att erbjuda den nya generationen LP Tent med många patenterade lösningar, hålla en hög servicenivå med god tillgång till reservdelar samt erhålla högklassiga branding-alternativ med ett stort utbud av tillbehör och tryck. Vi skall erbjuda snabb leverans genom ett välfyllt lager.

Välkommen till oss på Tentarp!

Öppettider:
Vardagar 07.00 – 16.00

Mikael Ljung, VD Tentarp

TENTARP AB

Postadress:
Ruggebergsvägen 8
423 54 TORSLANDA

Besöksadress:
Bultgatan 13B
442 40 KUNGÄLV

Org.nr. 556802-7717

Tel. 031-380 11 00
e-post: info@tentarp.se
Hemsida: www.lptent.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.